Achteraanzicht van een vrouw die vastgoedaanbiedingen bekijkt in een etalage

Hypotheek

  • 100% onafhankelijk hypotheekadvies
  • Inzicht in je financiële mogelijkheden
  • Eerste gesprek altijd kosteloos & vrijblijvend
Afspraak maken

Verhuizen of Verbouwen

Wil jij je huidige hypotheek wijzigen voor een verbouwing of wil je de woning verduurzamen? Ben jij toe aan de volgende stap en maak je plannen om te verhuizen? Wij helpen je graag verder zodat je weet waar je aan toe bent.

Doorstromer

Als doorstromer op de woningmarkt is het niet alleen belangrijk om goed inzicht te krijgen in jouw wensen en financiële ruimte voor je nieuwe woning. Ook de verkoop van de bestaande woning en jouw huidige hypotheek zijn van groot belang. En gaat de verkoop voorspoedig of moet je rekening houden met een financiële overbruggingsperiode? Op al deze vragen hebben wij een antwoord.  

Wil je de huidige woning verbouwen en verduurzamen?

 Je woning verbouwen en energiezuiniger maken is niet alleen goed voor het milieu. Door je energielabel te verbeteren wordt je woning meer waard en bespaar je flink op je maandelijkse kosten.  De kosten voor het verduurzamen van je woning kan je betalen met eigen geld of je kunt hier geld voor lenen. 

Voordat je gaat verduurzamen is het belangrijk goed te onderzoeken wat mogelijkheden zijn voor jouw woning. Wil je zonnepanelen, islolatie of een warmtepomp?

Het is ook mogelijk de kosten van de verduurzaming te betalen door middel van een extra hypotheek.  Wil je hier advies over ? Maak dan een afspraak met ons. Wij brengen jouw wensen en financiële situatie in kaart. Na de afspraak weet jij precies wat je verantwoord extra kunt lenen en wat de maandlasten worden.

Stappenplan verduurzamen woning

Stel gerust een vraag

Ben je van plan om een andere woning te kopen en heb je een vraag over de mogelijkheden voor een hypotheek? Neem dan contact met ons op voor een afspraak via het onderstaande formulier of bel naar 078 751 1952

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.