Vakantie naar het strand

Reisverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Doorlopende of kortlopende reisverzekering
  • Persoonlijke service bij schade
Vraag offerte aan

Reisverzekering

Met een goede reisverzekering kan jij onbezorgd op vakantie. Mochten er calamiteiten zijn of krijg je schade aan je caravan of pleziervaartuig dan staan wij voor jou klaar. 

Wij adviseren je graag over een reisverzekering die past bij jouw reisstijl. je kunt kiezen uit twee typen reisverzekeringen. Ga je meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze.  Je betaalt maar één keer poliskosten en hoeft nooit meer na te denken over uw reisverzekering.

Reis je minder dan twee keer per jaar dan kan je beter kiezen voor de kortlopende reisverzekering. Zowel de doorlopende als kortlopende verzekering zijn gemakkelijk via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ook wanneer je de vakantie vroegtijdig moet afbreken, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Bent je op zoek naar een reisverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Alle producten binnen de categorie Reisverzekering

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.