Over ons

Financiƫle dienstverlening heeft in de volksmond soms een stoffig imago.

Bij de Liefde & van Gemeren vinden wij dit juist helemaal niet.
 

Het geeft ons een goed gevoel om te luisteren naar jouw wensen en het in kaart brengen van de risico's. Heb jij vragen over je verzekeringen of wil je advies over je hypotheek? Wij staan voor jou klaar! Niet in moeilijke termen, maar juist op een gemakkelijke manier zodat jij weet waarom je voor een bepaalde verzekering of hypotheek gekozen hebt.
Wil je deze vervolgens afsluiten, dan zorgen wij dat jij de verzekeringspolis zo snel mogelijk digitaal ontvangt. Daar zijn wij trots op ! Net als op onze medewerkers die met enthousiasme voor jou klaar staan.

Mocht je een keer schade hebben, kunnen wij heel snel voor jou handelen. Dit komt omdat wij samenwerken met volmachtbedrijf KLG Nomden Assuradeuren. In geval van een schade scheelt dat jou veel kostbare tijd.  

Door onze nauwe samenwerking met KLG Nomden  hebben wij ervoor gekozen om het advies op basis van ongebonden selectieve bemiddeling voor jou uit te voeren. Dit betekent dat wij een selectie hebben gemaakt van maatschappijen waar wij zaken mee doen. Deze selectie hebben wij met zorg gemaakt op basis van een aantal criteria. Dit is onder andere de hoogte van de premie, maar ook de kwaliteit van de voorwaarden en de ervaring die wij hebben als er een beroep wordt gedaan op een uitkering bij schade. Het belang van jou als klant is daarbij leidend.

Gemak bij jou in de buurt

Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Woon je in deze regio? Dan zitten wij ook nog eens dicht bij je in de buurt.

 Wil je ons graag persoonlijk spreken, of heb je een vraag? Kom dan gerust bij ons langs. Je bent van harte welkom op ons kantoor.

 

Wij staan voor jou klaar!

Heb je een vraag, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!
Je kunt ons bereiken op 078- 681 22 33 of mail naar info@liefdevangemeren.nl