Fietsen aan het strand

Fietsverzekering

  • Scherpe premie
  • Uitstekende voorwaarden
  • Persoonlijke service bij schade
Vraag offerte aan

Fietsverzekering

Of je nu een splinternieuwe fiets hebt gekocht of een gebruikte, je wilt hem goed beschermen tegen diefstal. Helaas is de kans dat je fiets gestolen wordt best reĆ«el.

Een goede fietsverzekering biedt uitkomst. Naast je fiets is het ook mogelijk om accessoires, zoals bijvoorbeeld een fietsrouteplanner, in de polis opnemen. Je kunt kiezen voor een verzekering die bij diefstal de nieuwwaarde van je fiets uitkeert of de dagwaarde. Voor deze laatste betaalt u minder premie. Wij adviseren je graag welke keuze voor jou het beste is.

Goed slot

Om een fietsverzekering te kunnen afsluiten, moet de fiets meestal wel zijn uitgerust met een ART-goedgekeurd slot. Afhankelijk van de plaats waar je woont, kan de categorie hiervan verschillen. ART-goedgekeurde sloten zijn bij alle gerenommeerde tweewielerspecialisten te koop. Wil je de beste fietsverzekering voor jouw situatie afsluiten met uitstekende voorwaarden? Neem dan contact met ons op.

Alle producten binnen de categorie Verkeer en Vervoer

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.