Rechtsbijstandverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Opnemen in woonpakket met korting
  • Persoonlijke service bij schade
Vraag offerte aan

Rechtsbijstandverzekering

Een meubelzaak levert een verkeerd bankstel af en weigert deze om te ruilen? Een conflict op je werk? In zulke gevallen is het prettig om juridische hulp te krijgen. Door middel van een rechtsbijstandverzekering regel je dat. 

Als je met juridische procedures of een rechtszaak te maken krijgt, komen er flinke kosten op je af. Een advocaat kost al gauw 150 euro per uur.  Een goede rechtsbijstandverzekering dekt alle kosten. Voor slechts enkele euro’s per maand ben je verzekerd van professionele juridische hulp wanneer je die nodig hebt.

Verschillende dekkingen

Er zijn verschillende vormen van rechtsbijstandverzekeringen. De twee belangrijkste zijn de gezinsrechtsbijstand en motorrijtuigen rechtsbijstand. De gezinsrechtsbijstand helpt jou en je familieleden bij geschillen met bijvoorbeeld leveranciers die hun beloften niet nakomen, werkgevers die dreigen met ontslag en schadezaken waarbij de schuldigen niet willen betalen.

Met de motorrijtuigen rechtsbijstand ben je verzekerd van hulp bij conflicten die betrekking hebben op je auto of motor.

Wij adviseren je graag over deze rechtsbijstandverzekering.

 

Alle producten binnen de categorie Recht & Plicht

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.