Ik kan u zeggen precies hoeveel u in aanmerking voor..Zuid-Afrika, Advocaat - Juridisch beroep, Afrikaanse etniciteit, Interview - Evenement, Juridisch systeem, schade zakelijk, employee benefits, overleg, bespreking, wkr, werkkostenregeling

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Uw bedrijf uitstekend verzekerd tegen schade die door uw werknemers en uw producten is veroorzaakt. Scherpe premie en deskundige begeleiding.

Vraag offerte aan

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering onmisbaar voor jouw bedrijf

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als jij of één van jouw medewerkers schade berokkent aan bijvoorbeeld één van jouw klanten, is het prettig om te kunnen terugvallen op een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekert je tegen materiële schade die door jou of een werknemer is veroorzaakt. Ook persoonlijke (letsel)schade is verzekerd binnen deze aansprakelijkheidsverzekering bedrijven, net als productaansprakelijkheid.

Financiële risico's vermijden

Bij aansprakelijkheidsstelling gaat het vaak om grote bedragen. Daarom is een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering een must voor elk bedrijf. Wij helpen je graag bij het inventariseren van de risico's die jouwonderneming loopt en het vaststellen van de beste dekkingsvorm. Bel ons gerust voor een afspraak.

Voordelen van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

  • Dekking van aansprakelijkheidsstelling bij materiële- en persoonlijke (letsel)schade.
  • Ook dekking bij productaansprakelijkheid.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Alle producten binnen de categorie Aansprakelijkheid

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.