Gebroken glas van een winkelpand

Bedrijfsschadeverzekering

De continuïteit van uw bedrijf uitstekend verzekerd als uw bedrijfsprocessen stil komen te liggen door brand of andere calamiteiten.

Vraag offerte aan

Bedrijfsschadeverzekering dekt vaste kosten én omzetderving

Als jouw bedrijf wordt getroffen door van buiten komend onheil is dat al vervelend genoeg. Maar uw opstal- en inboedelverzekering dekken niet de schade die je oploopt omdat jouw bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Als u dit risico wilt afdekken, sluit je een bedrijfsschadeverzekering af.

De bedrijfsschadeverzekering vangt het grootste deel van je vaste, doorlopende kosten op en biedt u tevens een vergoeding voor omzetderving. Ook de kosten die je moet maken voor de instandhouding en hervatting van de bedrijfsactiviteiten worden binnen de verzekering bedrijfsschade vergoedt.

Voorkom erger met de verzekering bedrijfsschade

Met een bedrijfsschadeverzekering waarborg je de continuïteit van uw bedrijf in geval van brand of andere calamiteiten. Wil je weten wat de beste verzekering bedrijfsschade is voor jouw situatie? Bel ons dan voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Voordelen van de bedrijfsschadeverzekering

  • Dekt de vaste bedrijfskosten en de kosten voor de instandhouding en hervatting van de werkzaamheden.
  • Ook omzetderving is meeverzekerd.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem de bedrijfsschadeverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Alle producten binnen de categorie Bedrijfsbezit

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.