Manager glimlachend terwijl hij tegen de voorraad leunt in een groot magazijn

Inventaris- en goederenverzekering

Uw inventaris uitstekend verzekerd tegen schade door brand, storm, water en diefstal. Scherpe premie en deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

Zekerheid met de inventaris en goederenverzekering

Een inventarisverzekering en een goederenverzekering verzekeren je tegen de gevolgen van schade door brand, inbraak, ontploffing en blikseminslag. Als je schade hebt aan je inventaris of voorraden, betekent dat vaak meer dan alleen herstel- of vervangingskosten.

Door de schade loop je de kans dat je -een deel van- de werkzaamheden niet langer kunt uitvoeren, waardoor je ook omzetderving hebt. Deze is daarom meeverzekerd in deze zakelijke inboedelverzekering. In de meeste gevallen valt ook diefstal binnen de polisvoorwaarden van de inventarisverzekering en de goederenverzekering.

Zakelijke inboedelverzekering uitbreiden?

Als u de inventarisverzekering en de goederenverzekering afsluit, krijg je korting op de kosten die je maakt om schade te voorkomen of beperken. Je kunt de zakelijke inboedelverzekering desgewenst uitbreiden met dekking tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld uitstromend water en neerslag, inbraak en diefstal, vandalisme en aanrijding.

Voordelen van de inventarisverzekering en de goederenverzekering

  • Dekt schade aan de zakelijke inboedel en opgeslagen goederen.
  • Ook omzetderving is meeverzekerd.
  • Scherpe premie.
  • Extra: neem de inventaris- en goederenverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Alle producten binnen de categorie Bedrijfsbezit

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.