Eigen vervoerverzekering

Je bedrijf uitstekend verzekerd tegen schade aan goederen en gereedschappen in je bedrijfsauto's door diefstal of calamiteit. 

Vraag offerte aan

Eigen vervoerverzekering voor al jouw goederen en gereedschap onderweg

Vervoer jij en jouw medewerkers regelmatig kostbare apparatuur? Heb je technische mensen in dienst die hun dure gereedschap standaard in de auto hebben liggen? Dan kan je een flinke financiĆ«le strop hebben als er eens wordt ingebroken. Gelukkig is er de eigen vervoerverzekering.

Met de eigen vervoerverzekering kan je dit risico namelijk prima verzekeren. Deze polis biedt een dekking voor alle goederen in de auto. 24 uur per dag, 7 dagen per week. De eigen vervoer verzekering keert uit na schade door elk van buiten komend onheil, inclusief diefstal, mits er braaksporen zijn.

Eigen vervoerverzekering voor elke situatie

Welk bedrag je precies moet verzekeren voor een optimale eigen vervoerverzekering, hangt af van verschillende factoren. Om een passend voorstel te doen voor jouw eigen vervoer verzekering, zetten wij graag eerst de zaken voor je op een rij. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies.

Voordelen van de eigen vervoerverzekering

  • Alle goederen en gereedschappen in de bedrijfsauto's verzekerd.
  • Eigen vervoer verzekering keert ook uit bij diefstal na braak.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem je eigen vervoer verzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.