medisch team in bespreking

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Zekerheid van een inkomen mocht u als ondernemer niet kunnen werken door ziekte of een ongeval. Scherpe premie en deskundige begeleiding.

Vraag offerte aan

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Voor jou als ondernemer kunnen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid enorm zijn.  Als je als ondernemer of ZZP-er arbeidsongeschikt wordt, gaat de overheid ervan uit dat je zelf zorg draagt voor het inkomensverlies. Om dit risico op inkomensterugval op te vangen kan je je verzekeren door middel van een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers.

Ongeveer één op de tien ondernemers krijgt te maken krijgt met arbeidsongeschiktheid! Mocht het jou overkomen, dan wil je graag zorgeloos kunnen herstellen zonder zorgen over je financiéle situatie.

Als je door arbeidsongeschiktheid geheel of gedeeltelijk moet stoppen met werken, vallen je inkomsten of een deel daarvan weg. De arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer keert in zo’n geval elke maand een bedrag uit, zodat je verder kunt leven zonder grote financiële zorgen.

Arbeidsongeschiktheid ondernemer zelf regelen

Omdat je als ondernemer niet kunt terugvallen op sociale verzekeringen, is het belangrijk om de risico’s en de gevolgen van eventuele arbeidsongeschiktheid als ondernemer goed in kaart te brengen. Wij helpen je graag met het maken van uw afwegingen. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

Kenmerken van de arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer

  • Zekerheid van inkomen voor ondernemers.
  • Maandelijkse uitkering bij volledige of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.
  • Zelf de hoogte en duur van de uitkering bepalen.
  • Scherpe premies omdat wij de beste aanbiedingen voor u vergelijken.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.